Innehåll

JOUR
DYGNET
RUNT
010-455 91 50
Kundtjänst
Vid akuta ärenden ring:
010-455 91 51
Jour-telefon

Tömning av byggtoaletter

Vi tömmer toaletterna snabbt och effektivt. Behöver ni få dem påfyllda med saneringsmedel så står vi till tjänst även med detta.

Få hjälp direkt oavsett tid på dygnet
– ring 010-455 91 50

KONTAKTA OSS

TÖMNING AV BYGGTOALETTER

Vi tömmer era byggtoaletter och bajamajor på plats. Om ni använder mobila toaletter på en byggarbetsplats eller ett event så kan vi tömma dem och se till att toalettbesöken blir friktionsfria för användarna. Våra bilar är byggda för att kunna hantera tömning av bajamajor och byggtoaletter så vi kan hantera hela processen. Om eventet är i Värmland eller omnejd så vi bistå med tömning samma dag.

KONTAKTA OSS >

UNDVIK LUKT GENOM ATT TÖMMA REGELBUNDET

Toaletterna bör tömmas i god tid så inte lukt och bakterier sprids. Om man vet att toaletten ska stå på en arbetsplats en längre tid kan vi lägga in tömningen på ett schema så slipper ni ha koll på när den ska tömmas – vi håller koll åt er! Vi tömmer toaletterna snabbt och effektivt och behöver ni få dem påfyllda med saneringsmedel står vi till tjänst även med detta.

Ring oss direkt på 010-455 91 50 för att få hjälp!

KONTAKTA OSS >

Våra Tjänster

Vi tillhandahåller ett brett utbud av tjänster inom avloppspolning och avloppsrenovering. Om det inte finns med under våra tjänster så skicka en förfrågan eller ring oss.

JOUR
DYGNET
RUNT
010-455 91 51
Jour-telefon

Relining

Utab miljö erbjuder relining, en ekonomisk och miljövänlig lösning jämfört med traditionellt stambyte. Kontakta oss via utab@utab.se eller genom att fylla i vårt formulär för mer information.

Torrsugning

Torrsugning även kallat vakumsugning är ett effektivt sätt att suga bort torrt material. Några exempel sten, sand, grus eller byggmaterial.

Slamsugning

Med slamsugning undviker du problem med sammanpackning och kostsamma översvämningar i regnvatten- och dagvattensystem. Vi erbjuder regelbunden översyn i form av tömning och rengöring av dagvattenbrunnar, pumpgropar, olje- och fettavskiljare.

Spolning

Att spola med högtryck är det snabbaste och effektivaste sättet att få rent i rören, endast vanligt vatten utan tillsatser som förstör miljön. Vi utför allt från akuta arbeten, till exempel stopp i vattenlås, stick och stammar, till underhåll i form av totalspolning av avloppssystemet.

Kamerainspektion

Våra kameror klarar allt från 30 mm upp till 1500 mm. Med hjälp av våra inspektionskameror kan både byggherrar och entreprenörer redan under byggskedet få dokumentation på att rör och kanaler är rätt förlagda och har den rätta funktionen.

Farligt Avfal

Vi på Utab Miljö har lång erfarenhet av transporter av farligt gods, så kallade ADR-transporter. Det finns många regler kring hantering och transport av farligt avfall. Vi har utbildning, utrustning och certifiering för dessa arbeten.

Övriga Tjänster

Med slamsugning undviker du problem med sammanpackning och kostsamma översvämningar i regnvatten- och dagvattensystem. Vi erbjuder regelbunden översyn i form av tömning och rengöring av dagvattenbrunnar, pumpgropar, olje- och fettavskiljare.

Kontakta oss för en konsultation

Hör av dig till oss om du behöver få hjälp med dina avloppsrör
© 2022-2024, All Rights Reserved